Tarinamme

Suomen suosituin panini saa seuraa

Mr. Panini tunnetaan herkullisista ja runsastäytteisistä panineistaan, jotka ovat tuttu näky sekä liikenneasemilla että kauppojen hyllyillä ympäri Suomen. Tuotteet valmistetaan Mr. Paninin omassa keittiössä Ulvilassa lähileipomon leivästä, itsetehdystä majoneesista, tuoreista raaka-aineista ja 100 % kotimaisesta lihasta ja kanasta.

Mietimme kuitenkin, voisimmeko tuoda tuoreet raaka-aineet ja koko valmistusprosessin lähemmäs asiakkaitamme? Pohdimme myös keinoja antaa asiakkaille vieläkin laajempi valikoima erilaisia panineja ja kenties jopa jotain täysin toisenlaista laadukasta purtavaa.

Parempi nopean syömisen ravintola

Näin sai alkunsa Mr. Panini & Co., joka jatkaa Suomen suosituimman paninin tarinaa tuomalla tuoreista täytteistä paikan päällä koottavat lämpimän rapeat paninit omiin ravintoloihinsa. Omalla tavallaan kyseessä oli myös paluu juurille, sillä alun perin 1990-luvulla panineja sai vain pienestä porilaiskahvilasta.

Mr. Panini & Co. on ennen kaikkea asiakaslähtöinen, välittömän ympäristön ja ystävällisen palvelun ravintolakonsepti, jossa tuoreista raaka-aineista valmistettuja laadukkaita annoksia pääsee nauttimaan nopeasti. Valintamme ottavat huomioon myös ympäristön ja asiakkaita kuuntelemalla haluamme koko ajan kehittää kokonaisuutta entistä paremmaksi.

Kuten nimestä käy ilmi, on Mr. Panini saanut seurakseen myös muuta tarjottavaa. Tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista rakennetun ruokalistan täydentävät asiakkaiden valitsemista aineksista koottavat salaatit ja keitot.

Saat kaikki annokset myös mukaan!

Haluatko nauttia ruoistamme vaikka kotona tai toimistolla?