Vår historia

Finlands mest omtyckta panini får sällskap

Mr. Panini förknippas med de läckra och välfyllda paninis som finns att köpa i servicestationer och butikshyllor runtom i Finland. Produkterna kommer från Mr. Paninis eget kök i Ulvsby där de tillreds av det lokala bageriets bröd, egengjord majonnäs, färska råvaror samt kött och kyckling från Finland.

Trots detta frågade vi oss, om det kan finnas något sätt att ta de färska råvarorna och hela tillverkningsprocessen ännu närmare våra kunder? Vi diskuterade också hur vi kunde bredda paniniutbudet för våra kunder och kanske till och med erbjuda något helt annat ätbart som håller samma höga kvalitet.

En bättre snabbmatsrestaurang

Så här inleds första kapitlet i historien om restaurangen Mr. Panini & Co. Det är en fortsättning på framgångssagan om Finlands mest populära panini. Numera tillreds och serveras dessa varma och frasiga paninis med fyllning av färska inhemska råvaror på plats i Mr. Paninis egen restaurang. På sätt och vis handlar det om att återvända till sina rötter, eftersom det i början av 1990-talet bara gick att köpa paninis i ett litet café i Björneborg.

Mr. Panini & Co. är ett restaurangkoncept som framför allt är kundnära. Fokus ligger på ett vänligt bemötande och på snabbt tillredda högklassiga portioner av färska råvaror som är serveringsklara i ett nafs. Vi väljer miljövänligt och lyssnar lyhört på våra kunder för att ständigt kunna utveckla och förbättra vårt koncept.

Namnet avslöjar att Mr. Panini har fått sällskap i utbudet. Restaurangmenyn är uppbyggd av färska och högklassiga råvaror och kompletteras nu av soppor och sallader. Rätterna komponeras av de ingredienser som kunderna väljer själva.