Vanliga frågor

Nedan hittar du svar på det vi ofta blir frågade om. Om du inte hittar ett svar på din fråga så ta gärna kontakt!

Vi erbjuder naturligt glutenfria alternativ. Lägg märke till att man i samma lokal behandlar produkter som innehåller gluten. Alla paninis värms till exempel i samma ugn.

Ja, det finns också veganalternativ av paninis, soppor och sallader.

Restaurangen ägs av samma företag, Mr. Panini, men produkterna är helt olika. Brödet är olika, paninina sätts ihop enligt kundens beställning på plats, dessutom serveras de med rikligt med färska grönsaker.

Ja, nästan alla våra portioner är laktosfria.

Färdiga måltider finns inte, men förutom matportioner erbjuds till exempel drycker, efterrätter och snacks, med vilka du kan sätta ihop den måltidshelhet som du önskar.

Portionerna beställs och betalas vid disken.

Ja, all nöt, gris, kyckling och lax som vi använder i maten är inhemsk. Också det fiberrika paninibrödet har bakats av inhemskt mjöl i Finland.

Vi lever i nuet, och därför tar vi inga bordsreserveringar i restaurangen. Kabinettet som finns i restaurangens undervåning kan dock reserveras till exempel för lunchmöten.

Öppettider:
må–lö 10–22
sö 10–19

Självklart! Vi erbjuder barnen en egen panini som bättre passar ett barns behov för mat. Fyllningen kan barnen själva välja.

I vårt utbud finns en barnpanini, till vilken barnet själv kan välja fyllningen.

Ja, i en av toaletterna har vi ett bord för blöjbyte.

Ja.

Något separat utrymme har vi inte, men man kan amma i matsalen.

Ja det får man, men om det finns personer i restaurangen som är allergiska mot hundar, så måste man lämna hunden utanför.